Hírek   Bio       Koncertek Bolt Média
November 7.2017.
Október 26.2017.

Megjelent az "At the edge of the days"-Korlátozott példányszámú (narancs és fekete színű vinylen)-10 inches EP, a címadó dallal, a Karl Agell közreműködésével felvett "A national acrobat" c. Black Sabbath klasszikussal illetve a "False Flag Operation" EP-n már szerepelt "Trading time" újrakevert verzíójával. Megrendelhető a magmariserocks@gmail.com  e-mail címen.

Hallgasd meg a SoundCloudon:


 
Október 25.2017.

Az 5 állomásos németországi turné dátumai az alábbi plakáton láthatóak:

Március 17.2017.

"At the edge of the days"-Korlátozott példányszámú (narancs és fekete színű vinylen) 10 inches EP, a címadó dallal, a Karl Agell közreműködésével felvett "A national acrobat" c. Black Sabbath klasszikussal illetve a "False Flag Operation" EP-n már szerepelt "Trading time" újrakevert verzíójával. Megjelenés: 2017 nyár végén a Daredevil Records gondozásában. Előrendelés: magmariserocks@gmail.com

Március 11.2016.

Az első új dal a "False Flag Operation" albumról. Az album megrendelhető a Bolt menüpont alatt!
Március 8.2016.

A lemez elkészült,megjelenés néhány nap múlva..
Az első dal hamarosan debütál!
Február 29.2016.

"False flag operation"/The man in the maze"/Nail Records, dupla digipak formátumban.
Megjelenés: 2016. március
Felvezetésként egy dal a "The man in the maze"-ről, amelyet 2013-ban a Hungarian Metal Awards-on az év lemezének választottak.
További újdonság hanarosan !


Febuár 20.2016.

A False Flag Operation felvételéről készült rövid videó:

Február 16.2016.

Az amerikai The Akademia Music Awards a The Man in The Maze c. anyagunkat választotta a legjobb hard rock albumnak febuár hónapban!


Január 15. 2016.

Remek hírekkel tudunk szolgálni ! Az új anyag a  "False flag operation" EP dupla CD formában, a "The man in the maze" c. 2. Magma rise lemez újra kiadásával együtt jelenik meg a Nail Records gondozásában 2016. márciusában. A már korábban említett 4 új dal mellé rögzítjük a Trouble "Pray for the dead című klasszikusát is, amelyet Brian "Butch" Balich (a doom legenda pittsburghi Penance hajdani,az Argus jelenlegi énekese) fog felénekelni. Ezt az együttműködést már hosszú évek óta tervezzük, most végre realizálódik.
Egy rövid Hammerworld cikk
A The Skull-lal közös koncertjeink dátumai a következők:
Március 14 - Graz - Explosiv
Március 16 - Budapest - Dürer
Március 17 - Bécs -Viper Room
Március 18 - Innsbruck - Weekender Club
Íme egy kis ízelítő az utolsó simításokról:
Január 7. 2016.

Február közepén Hidasi Barnabással rögzítjük a "False flag operation" című új anyagot, 4 új dal és egy bónusz.
A dalcímek : False flag operation, The Metamorph, Shroud of hologram, Trading time
A 9. Hangsúly Zenei Díj szavazáson 'Az év albuma' kategóriában 16 jelölés született és a 17 online rock/metal oldal szerkesztőiből álló zsűri a HammerWorld extra CD-mellékleteként megjelent Magma Rise albumot, a The Man In The Maze-t ismerte el 2013 legjobb lemezeként.
Május 2.2015.

The man in the maze-lemezelőzetes. Megjelenés 2013 június.
Január 11. 2013.

Füleki Sándor néhány héttel ezelőtt távozott a zenekarból, helyére Herczeg László a hajdani Sedative bang, Penalty kick és Sunday fury gitáros került, aki már több alkalommal, külföldi turnén és hazai koncerteken is segítségünkre volt.
A "The man in the maze" című új lemez május, június tájékán jelenik meg, a felvételeket február végén, március elején kezdjük meg. A Brian "Butch" Balich-csal (Penance/Argus) készülő "7 kislemez felvételeinek nagyobb része már elkészült, az anyaggal kapcsolatos további részletek, megjelenés, stb. hamarosan....
Október 25. 2012.

Bár a dalírás folyamatát még korántsem zártuk le és jócskán van még tennivaló, mivel a borító ötlete már régen adott volt, így rendhagyó
módon már meg tudjuk mutatni, jóval a megjelenés előtt. Rá lehet hangolódni, hogy mire arra kerül a sor mindenki tudja mit kell keresni:-)
Október 14. 2012.

Gőzerővel dolgozunk az új, "The man in the maze" címmel a jövő év első felében megjelenő album anyagán. 6 dal készült el eddig, az már biztos, hogy a lemezre mintegy "bónuszként" újra felvesszük az eddig csak kislemezen napvilágot látott "Five" -ot is. Szövegileg nagyjából összefüggő az anyag , egy ember életútjának bizonyos állomásait jeleníti meg. Zeneileg természetesen ott lesz a belassult súlyosság, rengeteg ikergitár, sok-sok harmónia amolyan Thin Sabbath, vagy Black Lizzy tetszés szerint:-)
Ami még nagyon jó hír, már biztos, hogy ott leszünk jövő ősszel a Malta Doom fesztiválon, Máltán....
Február 19. 2012.

Lezajlott az első két buli Füleki mesterrel Sopronban illetve Bécsben, az előre borítékolható móka és kacagás jegyében:-) Az következő anyaggal, anyagokkal  kapcsolatban is vannak újabb fejlemények. A doom legenda Pittsburg-i Penance és a most is működő Argus énekes- frontembere Butch  Balich a Magma rise-zal közösen fogja rögzíteni a Trouble "Pray for the dead" című klasszikusát. Butch régi vágya volt ennek a vérbeli doom opusznak a felvétele és megjelentetése valamilyen formában és megtisztelő, hogy együtt fogunk dolgozni ezen a projekten. A dal  kislemezen fog megjelenni egy új Magma rise tétellel egyetemben, mintegy a második anyag előzeteseként. Ezt követően kerül majd rögzítésre a Magma rise következő lemeze, a "The man in the maze" és a terv az, hogy bakelit lemezen is hozzáférhető lesz .
Március 16-án várunk mindenkit Dunaújvárosba, ahol Miskét fogjuk hivatalosan ballagtatni:-) A nem dunaújvárosi  vendégek ingyen bejöhetnek a bulira !!!
Január  10. 2012.

A Magma rise felállásában változás állt be, munkahelyi elfoglaltság és az ezzel járó időhiány, valamint a távolság okozta logisztikai problémák miatt sajnos Janó Misi nem tudta folytatni tovább a közös munkát. A zenekarban Kolos mellett a gitárosi teendőket a jövőben Füleki Sanyi (ex Mood , Wall of sleep) látja el. (Mindez WOS működését természetesen nem érinti.)
A lemezanyag, munkacíme „The man in the maze” kis csúszással, de készül, nyár végére remélhetőleg össze is áll.
2011. Június 27.

Elkészült a Magma rise / The Asound bakelit kislemez !


2011. Április 15.

Jó hírek koncertfronton ! Június 4-én ott leszünk a Metalfest Open Air Hungary 2. színpadán, este 8-tól ! Szeptember 4-én pedig miután
Janó Mihály vezetésével bevettük a brit partokat:-) játszunk a Wakefield-i Doomsday fesztiválon, valamint a tervek szerint felkeressük a
brit acél szülővárosát Birminghamet is egy koncert erejéig !
Addig is április 23-án mindenkit várunk Debrecenben a Kaptárban ! 
2011. Február 9.

Magma rise /The Asound (USA) megosztott kislemez jelenik meg áprilisban a Psychedoomelic/Tsuguri Records közös kiadványaként.
A "Five" című új dalt jövő héten fogjuk rögzíteni a bakelithez. Áprilisban a Place of skulls és a The gates of slumber vendégeként
játszunk Nürnbergben ehhez kapcsolódóan további német bulik vannak szervezés alatt.
2010. Április 26.

Túl vagyunk egy nagyon sikeres Doom shall rise bulin, fotók a túráról a média menüpont alatt, beszámoló a napló menüpontnál. Pillanatnyilag egy, nem túl jó minőségű videóval rendelkezünk a fesztiválról,
ez is megnézhető. További videóanyagok az útról, a koncertről nemsokára. Nagyon jó hír, hogy a zenekar ott lesz a Metalfest Open Air fesztiválon, május 23-án 20:00 órakor fogunk
játszani a Rock Csarnokban. Pólót, kapucnist a "bolt" menüpont alatt lehet rendelni.
2010. Március 28.

Mindenkinek, rajongóknak, zenekaroknak, szervezőknek, technikusoknak köszönjük a remek hangulatú bulit a Kék Yuk-ban! A debütáló anyag már kapható, részletek a "bolt" menüpont alatt. A pólók, pulóverek egy héten belül szintén rendelhetőek lesznek. További infók hamarosan...
2010. Február 12.

Végeztünk az album felvételeivel, Jaya hari das mester éppen a keverésen dolgozik, így aztán napokon belül felkerülhet az oldalra az első előzetes a lemezről.
Sikeresen rögzítettük Füleki Sanyó bátyó közreműködésével a Glow, burn, scream című, sokak számára és számunkra is nagyon kedves hajdani Mood slágert is, egy igazán zúzós verzióval találkozhattok majd a lemezen és a bulikon,sőt,ezzel a dallal kapcsolatban még további érdekesség is várható.
Figyeljétek az oldalt hamarosan jelentkezünk !

2010. Január 5.

A Magma rise bemutatkozó anyagának felvételeit 2010 február 1-én kezdjük meg a budapesti Audioplanet stúdióban
Jaya hari das irányításával.A "Lazy stream of steel" címmel márciusban a Nail Records és a Psychedoomelic Records
közös gondozásában megjelenő lemezen 8 dal kap helyet.
A dalcímek: Giant ball of lead, Tombstone eyes, Risen, Time has been given, Church of pigs, Standby,For those....
A 8. dal egy régi kedves téma felturbózott változata lesz igazán illusztris cimborák közreműködésével.
A tervek szerint, a márciusi Kék Yuk-ban megrendezésre kerülő koncerten
már kapható lesz az anyag mindenféle Magma rise cuccokkal együtt...
2009. November 8. 

Örömmel tudatjuk, hogy meghívást kaptunk a belassult zenék legjelentősebb eseményére,a Doom shall rise fesztiválra,
amely jövő áprilisban 7. alkalommal kerül megrendezésre a németországi Göppingenben.

További német koncertek szervezés alatt...
Közvetlenül a DSR koncert illetve a német túra előtt kerül sor az első hazai bulira is.